|
|
|
... táplálékot energiává változtatják. A zöldségekben és gyümölcsökben levő antioxidánsok - így például a répában, paradicsomban levők - felszámolják a szabad gyököket, de nem találnak utat a mitokondrum belsejébe.
Az avokádóé azonban képes erre. Amikor az antioxidánsok nem jutnak be a mitokondriumba, a szabad gyökök tovább károsíthatják azt, az energiatermelést leállítva, ... |
2013-07-12 10:16:51 |
|
|
|
|
|
|
... táplálékot energiává változtatják. A zöldségekben és gyümölcsökben levő antioxidánsok - így például a répában, paradicsomban levők - felszámolják a szabad gyököket, de nem találnak utat a mitokondrum belsejébe.
Az avokádóé azonban képes erre. Amikor az antioxidánsok nem jutnak be a mitokondriumba, a szabad gyökök tovább károsíthatják azt, az energiatermelést leállítva, ... |
|
2012-09-03 19:49:55 |
|
|
|
|
|
|
... táplálékot energiává változtatják. A zöldségekben és gyümölcsökben levő antioxidánsok - így például a répában, paradicsomban levők - felszámolják a szabad gyököket, de nem találnak utat a mitokondrum belsejébe.
Az avokádóé azonban képes erre. Amikor az antioxidánsok nem jutnak be a mitokondriumba, a szabad gyökök tovább károsíthatják azt, az energiatermelést leállítva, ... |
2012-05-28 16:36:48 |
|
|
|
|